Šlep služba Italija – Šlepanje vozila iz Italije za Srbiju

Šlep služba Italija – nudimo pouzdanu i povoljnu uslugu šlepanja vozila iz Italije za Srbiju, tako da uz nas možete bezbedno putovati. Naš kontakt telefon je: 063/812-0822, a možete nas pozvati u bilo koje doba dana i noći za pomoć, kada god vam je potrebno efikasno šlepanje iz Italije!

Mini Cooper auto na vozilu za šlep na pumpi po noći

Šlepanje vozila iz Italije za Srbiju – naši vozači kao česti posetioci Italije

Italija poseduje brojne turističke lokalitete, koje turisti iz Srbije rado posećuju tokom cele godine. Bilo da je to obilazak nekih od gradova kao što su Rim, Milano, Firenca, Bolonja ili Venecija, naši ljudi su rado viđeni gosti u Italiji.

Tokom zime su italijanski Alpi odlično mesto za skijanje i uživanje u fantastičnim predelima, dok se u letnjem periodu možete opuštati u nekom od poznatih letovališta širom izuzetno dugačke obale.

Prodavci vozila znaju i da iz ove zemlje dolaze odlični automobili, koje kupci sa naših prostora i te kako cene, dok su transportni radnici često na putevima baš kroz Italiju dalje ka Evropi, uspešno obavljajući prevoz robe.

Ovo su samo neki od pokazatelja zbog čega su vozači iz Srbije često na italijanskim putevima, neretko sopstvenim prevozom.

Uprkos odličnim putevima i prilagođenom saobraćaju, nezgode i kvarovi se neminovno dešavaju.

Zato je potrebno da znate da ukoliko vam zatreba šlep, Italija je država čiju teritoriju mi kao Šlep služba SP Star Bike pokrivamo u celosti!

Šlep služba Italija – efikasno i pouzdano šlepanje iz Italije i drugih zemalja

Sa nama je vaše putovanje dodatno sigurnije, jer znate da uvek možete računati na naše usluge, i to širom Evrope.

Dovoljan je jedan poziv na kontakt telefon: 063/812-0822 i naša služba u najkraćem roku kreće ka dogovorenoj lokaciji i obavlja ono u čemu je najbolja u Srbiji.

Naš tim čine profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom u Srbiji i širom Evrope. Šlep vozila iz Italije za Srbiju za vas ćemo obaviti potpuno pouzdano i efikasno, uz najbolja transportna vozila za ovu svrhu.

Na putu ka Italiji morate proći kroz Hrvatsku i Sloveniju, gde takođe pružamo naše usluge:

Takođe, neretko posetioci Italije svojim putem prolaze i kroz Švajcarsku, pa ako vam se i ovde desi kvar, znate da možete da nas pozovete.

Najbolje cene za šlep vozila iz Italije za Srbiju

Pored veoma efikasne i pouzdane usluge za šlep iz Italije, poznati smo i po odličnim cenama šlepanja vozila. Nakon vašeg poziva iz Italije, utvrđujemo tačnu lokaciju, pripremamo tim i vozila najbrže moguće i izlazimo na teren u najkraćem roku!

Uslugu naše šlep službe za Italiju naplaćujemo kao i obično prema pređenoj kilometraži, tako da je vaša lokacija u ovom pogledu najvažnija. Pružamo najbolji odnos cene i kvaliteta, pa nas možete pozvati i sami se uveriti kako obavljamo prevoz u inostranstvu ka Srbiji!

Dostupni smo 00-24h, 7 dana u nedelji za pomoć vama, tako da nas možete kontaktirati bilo kada u slučaju da vam je potrebna pomoć na putu u inostranstvu i transport vozila!

POZOVITE ODMAH