Šlep služba Karaburma

Šlep crvenog automobila na Karaburmi na plavom šlep kamionu

Šlep služba Karaburma je dostupna 24 časa, 7 dana u nedelji za pružanje svih vrsta pomoći na putu. Izlazimo na teren kada dođe do bilo kakve nezgode na putu, na efikasan način transportujemo vaše vozilo, a na raspolaganju smo i onima kojima je potreban transport lake i teške robe u naselju Karaburma i šire.

Šlep služba SP Star Bike dostupna je svim vozačima svakoga dana tokom cele godine.

Pozovite nas i uverite se u profesionalnost i efikasnost tima koji će vam izaći u susret i odgovoriti na sve vaše zahteve u najkraćem roku!

 

Pozovite nas +381 63 812 08 22

ŠLEP SLUŽBA KARABURMA – BRZO STIŽEMO DO SVIH LOKACIJA NA KARABURMI I ŠIRE

Karaburma je naselje koje se nalazi na teritoriji opštine Palilula. Ovo naselje je pretežno stambeno i jedan je od naseljenijih delova grada. Čine je bulevari, ali i uske, teško dostupne ulice.

S obzirom na to da je smeštena između nekih od najvećih naselja predstavlja raskrsnicu važnih puteva kojima prolazi veliki broj vozila.

Neke od najprometnijih ulica do kojih stiže Šlep služba Karaburma:

  • Marijane Gregoran
  • Dragoslava Srejovića
  • Mirijevski bulevar
  • Patrisa Lumumbe

Izuzev toga, naš profesionalni tim brzo stiže do svih lokacija na Karaburmi, a vršimo efikasan prevoz neispravnih vozila na Paliluli, ali i šire, na teritoriji čitavog Beograda i Srbije.

PROFESIONALNOST I POUZDANOST – PRUŽAMO ŠIROK SPEKTAR USLUGA NA KARABURMI

Savremeni vozni park naše šlep službe Karaburma i moderna oprema koju posedujemo omogućavaju nam da izvršimo i najzahtevnije manevre prilikom utovara i istovara, transporta vozila i tereta na profesionalan način.

Ukoliko se odlučite za naše usluge mi ćemo se pobrinuti za sve detalje, a naš iskusan tim profesionalaca obaviće posao bezbedno, brzo i po veoma povoljnim cenama.

Kako bismo imali odgovor na sve zahteve vozača u nevolji, nudimo sledeće usluge po veoma povoljnim cenama šlepa:

U najkraćem roku odgovaramo na sve vaše zahteve. Ukažite nam poverenje i nećemo vas izneveriti.

Pozovite naš broj telefona i uverite se u našu profesionalnost i efikasnost u svako doba dana i noći!

POZOVITE ODMAH