Šlep služba Grčka

Šlep služba Grčka – SP Star Bike nudi uslugu šlepanja vozila iz Grčke za Srbiju po najpovoljnijim cenama. Brzo izlazimo na teren, nudimo pouzdana vozila i iskusne ljude. Pozovite nas na broj: 063/812-0822 u bilo koje doba dana i noći!

Šlep crvenog automobila na Karaburmi na plavom šlep kamionu

Šlepanje iz Grčke za Srbiju – naši državljani kao česti putnici za Grčku

Grčka je jedna od zemalja sa najlepšim plažama u čitavoj Evropi, dok pored toga veliki priobalni gradovi poput Atine i Soluna nude razne turističke mogućnosti, obilaske, sjajan noćni život i pravi odmor.

Pored uživanja i godišnjih odmora, mnogi naši državljani posećuju Grčku iz poslovnih razloga. Zbog svega ovoga ne čudi što se ogroman broj Srba nađe na putevima Grčke tokom svake godine. Grčka baš i nije poznata po fenomenalnim putevima, naročito ukoliko vas navigacija odvede na starije trase u potrazi za lepšim plažama.

Pored toga, svakom automobilu se može desiti kvar usled nemarnosti vozača, naročito kada su u pitanju duža putovanja. Zato uvek imajte na umu da SP Star Bike šlep služba nudi šlepanje iz Grčke za Srbiju kao svoju redovnu aktivnost i pomoć na putu kada god vam zatreba.

Šlep služba Grčka – dostupni smo za šlep ka Srbiji u bilo koje doba dana

Jedna od pogodnosti jeste što smo vam dostupni tokom 24h svih 7 dana u nedelji. Šlepanje iz Grčke obavljamo po svim pravilima, potpuno bezbedno i sigurno, bilo da ste doživeli saobraćajnu nesreću na putevima Grčke ili vam se prosto pokvarilo vozilo.

Na nas uvek možete računati, jer imamo pouzdani tim profesionalaca, odličnu opremu za šlep vozila poslednje generacije, vozila koja su prošla sve servise i odgovaraju svim standardima.

Pored Grčke, na nas možete računati i u drugim državama Evrope i regiona. Pomoć na putu u inostranstvu nudimo u mnogim zemljama gde su naši državljani česti prolaznici ili putnici namernici.

Evo i nekih zemalja gde će vam možda takođe biti potrebna naša pomoć ukoliko se zaputite južno od naše zemlje ka Grčkoj:

Izdvojili smo ove dve zemlje jer su česta tranzitna ruta kada se ide ka Grčkoj ili Turskoj, a oni koji su česti posetioci ovih zemalja, sigurno često prolaze i kroz Makedoniju i Bugarsku.

Ne dozvolite da krenete na put nespremni, ma koliko daleko ili kratko bilo vaše putovanje.

Najpovoljnija šlep služba Grčka – Srbija

Ukoliko vam se desi kvar na putu, pogrešno sipano gorivo, nezgoda ili ste prosto nabavili novo vozilo koje želite da uvezete iz Grčke, znate na koga možete da računate kada vam je potrebno šlepanje automobila.

Tu smo uz vas kao pomoć na putu u svakom trenutku!

Slobodno nas možete pozvati u bilo koje doba dana i noći, dok će se dežurna ekipa javiti i u najkraćem roku krenuti ka vama!

Takođe možete biti uvereni da smo najpovoljnije cene šlep službe na relaciji Grčka – Srbija koja je postala izuzetno učestala, zbog brojnih turista i sezonskih radnika.

Pozovite nas na dobro poznat broj telefona: 063/812-0822 i omogućite sebi poudan šlep vozila.

Nakon javljanja utvrđujemo vašu lokaciju, koje je vozilo u pitanju i ostale pojedinosti, dok vam tek na osnovu potrebe za pređenom kilometražom možemo dati okvirnu cenu za šlepanje automobila.

Šlepanje iz Grčke za Srbiju ili sa bilo koje druge lokacije na adresu po vašem izboru vršimo maksimalno efikasno, pouzdano, po svim standardima, tako da možete imati potpuno poverenje u naš rad!

Sada znate koga da pozovete u slučaju nezgode na putu, ali vam svakako želimo da vam put prođe glatko, bez problema kao i da vam neće trebati pomoć za auto i druga vozila!   

POZOVITE ODMAH