Šlep služba Palilula uvek je na licu mesta bilo da je vozačima potreban transport vozila u kvaru  ili tereta.

Ne ustručavajte se da nas kontaktirate! Dostupni smo svakog dana, 24/7 i 365 dana u godini. Nervozni vozači na ulicama Beograda ne tolerišu ni zadržavanje na kratko, a ukoliko se dogodi da stane auto nasred puta, sigurno ćete se susresti sa trubljenjem i povicima. 

Ne dozvolite sebi da neprijatna situacija traje duže nego što je potrebno. Šlep služba SP Star Bike je uvek tu za vas i možete da budete uvereni da ćemo stići na željenu lokaciju u najkraćem roku. Koja je naša lokacija? Tamo gde smo potrebni!

slep sluzba palilula sp star bike

Šlep služba Palilula

SP STAR BIKE


Šlep služba Palilula nalazi se na najvećoj beogradskoj opštini. Iako se nekada teritorija ove opštine smatrala teritorijom van grada Beograda, danas je ona obuhvata najveću površinu u Beogradu.

Opština Palilula obuhvata brojna gradska i prigradska naselja, među kojima su najveća Karaburma, Borča, Tašmajdan, Kotež, Krnjača... Pored njih, opština Palilula obuhvata još 20-ak gradskih četvrti, a dele se na one sa desne i leve strane Dunava. 

Na opštini Palilula je pored transporta ili šlepa vozila u kvaru ili havarisanog vozila, često potreban i transport lakog i teškog tereta, kao i poljoprivrednih mašina. Ne mogu sve šlep službe da odgovore na ovakve zahteve, ali šlep kompanija SP Star Bike sve izazove prihvata bez bojazni. 

Beogradska šlep služba

SP STAR BIKE


Šlep služba SP Star Bike poseduje moderan vozni park, kao i opremu koja odgovara najstrožim standardima. Zahvaljujući modernoj opremi, možemo i da vršimo usluge izvlačenja vozila, izvlačenja kombija, kao i bilo kog drugog vozila ili mašine. 

Naš profesionalni tim dolazi na lice mesta u kratkom vremenskom roku nakon poziva i nastoji da što je pre moguće završi zahtev koji mu je izdat. Kontaktirajte nas bilo da vam je potrebna šlep usluga ili želite da se otarasite vozila koje ne koristite. Vršimo potpuno besplatnu procenu vozila, kao i otkup polovnih ili havarisanih vozila po najboljim mogućim cenama. 

Proverite zašto smo najbolji!

POZOVITE ODMAH