Šlep služba Kragujevac

Šlep služba Kragujevac SP Star Bike vrši pouzdano šlepanje i pomoć na putu u Kragujevcu i njegovoj okolini, i to u bilo koje doba dana i noći, 7 dana u nedelji. Kontaktirajte našu šlep službu i u kratkom vremenskom roku dolazimo do Vas pružamo svu potrebu pomoć, i šlepamo vaše vozilo do željene adresa u Kragujevcu ili šire u Srbiji.

Šlepanje crnog golf vozila po noći

Šlepanje vozila u Kragujevcu u bilo koje vreme

Bez obzira na regulisan saobraćaj u gradu, nezgode i neplanirane situacije su uvek moguće, s toga je stanovnicima većeg grada poput Kragujevca potreban saveznik na putu u vidu odgovorne i pouzdane šlep službe, na koju ćete moći da se oslonite ukoliko vas zadesi bilo koja neplanirana situacija. 

Ukoliko vas zadesi kvar, havarija, problem sa određenim delom vozila, ili jednostavno ostanete bez goriva, konktaktirajte nas na broj +381 63 812 08 22 i očekujte naše vozila za šlep na vašoj adresi u najkraćem roku.

Garancija za siguran i pouzdan transport vašeg vozila jeste dugogodišnji iskustvo koje SP Star Bike ima.  Osim dugogodišnjeg iskustva, raspolažemo i modernom opremom za šlepanje koju čine vozila sa barilama i silaznim navozom što omogućava manevrisanje i šlep svih vrsta vozila na putu.

U bilo kom delu Kragujevca da se nalazite – stižemo u kratkom roku

Važno je znati da ako vam zatreba usluga šlepanja vozila, Kragujevac je gotovo u potpunosti pokriven našim uslugama. To znači da šlepanje nije rezervisano samo za centar grada i pristupačne lokacije, već i za predgrađe i okolinu, i to zahvaljujući našim savremenim kamionima koji mogu pristupiti i nešto nepristupačnijim naseljima. 

Star Bike pokriva sve opštine na teritoriji Kragujevca: 

  • GO Aerodorom
  • GO Pivara 
  • GO Stanovo 
  • GO Stari grad 
  • GO Stragari 

Dakle, bilo da je u pitanju centralna i prometna ulica, gde se vozilo u kvaru treba skloniti iz bezbednosnih razloga i kako bi se rasterio saboraćaj, ili je reč o nepristupačnom delu u predgrađu Star Bike će naći put do vas. 

Takođe, bitno je napomenuti da obavljamo šlepanje sa bilo kog mesta u Srbiji do Kragujevca, kao i obrnutno, iz bilo kog dela Kragujevca do željene lokacije u bilo kom delu Srbije.

Pružamo usluge šlepanja svih vrsta vozila 

Šlep služba Kragujevac poseduje savremene kamione koji poseduju kvalitetnu opremu pogodnu za šlepanje motora, šlepanje kombija, ali i prenos lakog i teškog tereta

Ovako opremljena, dostupna u bilo koje doba dana i noći, tokom svih dana u nedelji, naša šlep služba  je siguran izbor prilikom bilo kog problema na putu. 

Bilo da vam je potrebna pomoć, dodatno pitanje ili određena informacija, konktaktirajte nas na +381 63 812 08 22 ili nam pošaljite upit putem kontakt forme na stranici našeg sajta. 

Šlep služba Kragujevac – cene 

Cena šlep službe Kragujevac se određuje po pređenom kilometru u jednom pravcu i u zavisnosti od dodatnih specifičnih okolnosti u kojima se pruža sama usluga šlepa. 

Formiran cenovnik možete pogledati OVDE, dok za sve ostale zahteve koje iskaču van standardnih usluga cene formiramo shodno dogovoru sa vama.

Nastojimo da postanemo vaš dugoročan partner i oslonac na putu, stoga i cene prilagođavamo upravo zarad dugoročne saradnje i obostranog zadovoljstva.

Kontaktirajte nas i mi ćemo na bezbedan način u kratkom roku odšlepati vaše vozilo do željene adrese u Kragujevcu ili bilo gde u Srbiji.

Šlepanje crnog automobila Range Rover

POZOVITE ODMAH