Šlep služba motora u Beogradu ili Srbiji. Sloboda i uzbuđenje mnogima su prva pomisao na vožnju motorom. Osećaj kako dvotočkaš klizi po putu dok se smenjuju nova mesta i prelepi pejzaži, zaista, predstavlja neverovatnu avanturu kojoj je teško odoleti. Međutim problemi sa motorom mogu nastati u bilo kom momentu vožnje. Zato je naša šlep služba tu za Vas 24h 365 dana u godini.

Te ne čudi što je svako, makar jednom u životu, poželeo da doživi vetar u leđa dok dodaje gas na Harley Davidson-u ili Ducati-ju. Neki od nas su pravi srećnici, te su ovaj san pretvorili u stvarnost.

Međutim, iako moćna inženjerska remek-dela, motori su, zapravo, delikatna vozila koja se, ponekad, neočekivano zaustave na sredini puta. Srećom, današanje usluge vuče obuhvataju i šlep motora.

https://spstarbike-slepsluzba.com/wp-content/uploads/2020/05/slep-sluzba-motora-beograd-zvezdara-zemun-557x270.jpg

Šlep služba motora

SP Star Bike pružiće vam pomoć u svakom trenutku


S obzirom da omiljeni dvotočkaš ne poseduje dovoljno prostora za alat kojim biste mogli da ga ponovo pokrenete kada stane, jedina opcija jeste šlep motora. Imajte u vidu da ovo nije nimalo lak posao, kao što vam se čini. Pa umesto pomoći prijatelja savetujemo vam da pozovete stručnjake koji imaju iskustva u vuči.

Šlep služba SP Star Bike poseduje vozni park sa najmodernijom tehnologijom, uključujući vozila sa brilama i vozila sa silazećim navozom. Svako od njih je posebno dizajnirano tako da pruža mogućnost daljinske kontrole. Na taj način utovar i istovar je olakšan, posebno u gradskim sredinama gde ne postoji dovoljno prostora za manevrisanje. Ujedno, vrhunska oprema za fiksiranje točkova motora garantuje bezbednost tokom transporta.

Slep motora

Šlep služba SP Star Bike čuva vaše skupe ljubimce!

Da bi se šlep motora obavio bez oštećenja, pored opreme šlep služba SP Star Bike ima stručni tim iskusnih vozača. Svi zaposleni poznaju performanse različitih modela i veličina motora, kao i najbolje metode vuče za njih. Pa možemo da garantujemo da je vaš dvotočkaš kod nas u sigurnim rukama.

Šlep služba SP Star Bike vam stoji na raspolaganju 24 sata, 7 dana u nedelji ne samo na teritoriji naše zemlje, već i u inostranstvu. Usluge šlepovanja motora uspešno obavlja i u Nemačkoj, Austriji, Mađarskoj, Italiji, Francuskoj i Švajcarskoj.

Motori su skupe mašine, zato transport svog ljubimca poverite sigurnom i iskusnom timu šlep službe SP Star Bike.

POZOVITE ODMAH