Šlep motora

Slep motora

Šlep motora, kao i šlepanje svih vrsti vozila pokriva kako Beograd tako i ruralna područja, odnosno teritoriju čitave Srbije. Po unapred utvrđenom dogovoru, vršimo šlep usluge van granica naše zemlje.

Pozovite nas i naša ekipa će odmah izaći na teren! Dostupni smo 24 časa dnevno, 365 dana u godini.

Pozovite nas +381 63 812 08 22

Brza usluga šlepanja motora 24/7

Da li ste ikada poželeli da prkosite vetru dok dodajete gas na Harley Davidson-u ili Ducati-ju?

Sloboda i uzbuđenje mnogima je prva pomisao na vožnju motora. Osećaj kada dvotočkaš klizi po putu dok se pred njim smenjuju neotkriveni pejzaži predstavlja neverovatnu avanturu, kojoj je zaista teško odoleti.

Pored toga, motor ne mora nužno biti sredstvo za adrenalinsko uživanje, već vozilo, odnosno prevoz pomoću kojeg ćete se brže i lakše probijati kroz gradsku gužvu.

Zbog toga viđamo sve više skutera na ulicama, pogotovo u metropolama kakav je Beograd jer je skuter optimalniji za gradski špic nego auto.

Iako su inženjerska remek-dela, motori su zapravo delikatna vozila pa se mehanički problemi mogu javiti u bilo kom trenutku – zato je šlep služba dostupna za Vas 24 časa dnevno, 365 dana u godini.

Moderna oprema za šlep motora

Motor je predviđen za pojedinačno uživanje u vožnji, a ne za transport, stoga ne poseduje dovoljno prostora za neophodan alat koji bi Vam pomogao da pokrenete mašinu kada stane.

Čak iako nabavite alat, imajte u vidu da popravka i pokretanje motora nije nimalo lak posao, a u pojedinim slučajevima može biti i veoma rizičan ako se ne uradi kako treba.

Pomoć prijatelja u ovom slučaju možda nije toliko dobrodošla, jer se savetuje da uvek imate kontakt od šlep službe kako biste pozvali stručnjake koji imaju iskustvo, opremu i vozila za šlep.

Mi vršimo šlep usluge duži niz godina i posedujemo bogat vozni park, uključujući vozila sa brilama i vozila sa silazećim navozom.

Svaki od ovih vozila pruža mogućnost daljinske kontrole, zbog čega je utovar i istovar olakšan, posebno u urbanim gradskim sredinama gde nema previše prostora za manevrisanje.

Potrebno je naglasiti da naša moderna oprema za fiksiranje točkova motora garantuje bezbednost Vašeg ljubimca tokom transporta.

Šlepanje motora je samo jedna od usluga koje nudimo, a osim šlepanja, SP Star Bike nudi usluge otkupa vozila i polovnih automobila.

Mi čuvamo Vaše skupe dvotočkaše!

Mi znamo koliko je važna bezbednost vozila koje prevozimo.

Šlep motora je drugačiji nego šlep automobila, zato pored moderne opreme koju imamo, u našem timu se nalaze stručni i iskusni vozači motora! Svi naši zaposleni poznaju performanse različitih modela i veličina motora, a ujedno su specijalno obučeni za njihovu vuču i šlep.

Iz tog razloga, možete biti ubeđeni da je Vaš dvotočkaš u sigurnim rukama.

Pozovite nas i naša ekipa će izaći na teren u najkraćem roku, pa prevesti Vašeg dvotočkaša na željenu adresu.

Motori su skupe mašine, stoga poverite šlep motora sigurnom i iskusnom timu.

Formiramo cenu u dogovoru sa Vama

Iako postoji standardni cenovnik za šlepanje do 100 km, cena šlep službe može da varira u zavisnosti od destinacije na koju želite da odvezemo Vaš motor.

Šlep služba iz inostranstva zahteva rigoroznije procedure nego šlep u Srbiji, pa cenu formiramo po upitu i shodno dogovoru sa Vama. Pozovite nas, zakažite Vaš šlep motora još danas, a prevoz i pomoć na putu će brzo doći!

POZOVITE ODMAH