Šlep služba Savski venac uvek je spremna da pomogne vozačima u nevolji. Šlep služba SP Star Bike dostupna je svakog dana u godini, u bilo koje doba dana ili noći. Svim vozačima ili onima kojima je potreban transport vozila ili lake i teške robe izlazimo u susret sedam dana u nedelji i 365 dana godišnje. 

Šlep služba Savski venac SP Star Bike poseduje impozantan vozni park koji je opremljen na najmoderniji način. Posedujemo vozila koja mogu da izvrše manevar prilikom utovara ili istovara čak i u uskim i neprohodnim ulicama. 

Šlep služba Savski venac

SP STAR BIKE


https://spstarbike-slepsluzba.com/wp-content/uploads/2020/07/Šlep-služba-Savski-venac-sp-star-bike-1-570x300.jpg

Opština Savski venac je jedna od 17 beogradskih opština. Ova centralna opština Beograda jedna je od najstarijih i nalazi se na desnoj obali Save.

Ova opština je stara i projektovana je na osnovu potreba starog Beograda  kada je na ulicama bilo mnogo manje vozila i ljudi. Takođe, postoji i nedovoljno parking mesta, pa su usluge šlepanja i transporta vozila neretko neophodne. Ova opština graniči se sa opštinom Novi Beograd koju odlikuje moderna gradnja i veoma široke ulice. Transport i šlepanje vozila su značajno pojednostavljeni u ovom delu grada, nego u opštini Savski venac. 

Zbog uskih ulica koje su često pretrpane vozilima, kada je reakcija šlep službe mora da bude hitra i efikasna. Tada specijalni tim šlep službe SP Star Bike pokazuje šta sve može da uradi i to u veoma kratkom periodu. 

Uvek na usluzi - Šlep služba SP Star Bike

SP STAR BIKE


Šlep služba SP Star Bike jedna je od vodećih beogradskih šlep službi. Bilo da vam je potreban šlep  ili transport vozila u Beogradu, nekom drugom gradu Srbije  ili u inostranstvu, mi smo pravi tim za vas. Pomoć na putu može da zatreba čak i najiskusnijim vozačima, a tada samo treba da kontaktirate  naš tim. 

Mi smo pouzdana šlep služba  koja prevozi sve vrste vozila, a ujedno vršimo i otkup polovnih ili havarisanih vozila. 

POZOVITE ODMAH