Šlep služba Savski venac

Šlep služba Savski Venac - plavi kamion za šlep

Šlep služba Savski venac uvek je spremna da pomogne vozačima u nevolji. Naša šlep služba dostupna je svakog dana u godini, u bilo koje doba dana ili noći. Svim vozačima ili onima kojima je potreban transport vozila ili lake i teške robe izlazimo u susret i efikasno rešavamo sve probleme na putu.

Šlep služba SP Star Bike  poseduje impozantan vozni park koji je opremljen na najmoderniji način. Posedujemo vozila koja mogu da izvrše manevar prilikom utovara ili istovara čak i u uskim i neprohodnim ulicama.

Pozovite nas i očekujte profesionalnost i brz odgovor na sve vaše zahteve!

Pozovite nas +381 63 812 08 22

STIŽEMO BRZO DO SVIH LOKACIJA NA SAVSKOM VENCU

Širok spektar usluga našeg profesionalnog tima smešta nas među vodeće službe za šlep. U jednom od najurbanijih i najprometnijih delova grada, pomoć može da zatreba čak i najiskusnijim vozačima, a tada samo treba da nas kontaktirate. Šlep služba Savski venac šalje svoj uigrani tim u najkraćem roku!

Savski venac je opština u kojoj se nalaze neke od najprometnijih ulica u Beogradu i to:

  • Kneza Miloša
  • Nemanjina
  • Savska
  • Admirala Geprata

Usluge naše šlep službe na Savskom vencu dostupne su i u manje prometnim ulicama i delovima ove opštine. Efikasnost je zagarantovana na kojoj god lokaciji da se nalazi vaše vozilo.

UVEK DOSTUPNI ZA ŠLEPANJE NA SAVSKOM VENCU

Opština Savski venac je jedna od 17 beogradskih opština. Ova centralna opština Beograda jedna je od najstarijih i nalazi se na desnoj obali Save.

Savski venac je stara opština i projektovana je na osnovu potreba tadašnjeg Beograda, kada je na ulicama bilo mnogo manje vozila i ljudi. Takođe, postoji i nedovoljno parking mesta, pa su usluge šlepanja i transporta vozila neretko neophodne. Baš iz tog razloga, naša šlep služba na Savskom vencu nudi širok dijapazon usluga:

Problemi sa gumama i gorivom na Savskom vencu
Zbog uskih ulica koje su često pretrpane vozilima, reakcija šlep službe mora da bude hitra i efikasna. Tada profesionalni tim za šlep pokazuje šta sve može da uradi na Savskom vencu.

Pozovite nas i uverite se u efikasnost i profesionalnost našeg tima koji odgovara na vaše zahteve u veoma kratkom roku!

POZOVITE ODMAH