Šlep služba Borča

Crni automobil na vozilu za vuču za šlep

Šlep služba Borča je uvek na raspolaganju da pomogne vozačima, kada se dogodi bilo koja nezgoda na putu, ali i za brz i efikasan prevoz tereta na području Borče, okolnim mestima i šire.

Na teren izlazimo 365 dana u godini, a možete nas kontaktirati u bilo koje doba dana ili noći. Zaustavljanje automobila na bilo kojoj saobraćajnici može biti izuzetno neprijatno iskustvo, koje će izazvati gužvu na svim promenitm ulicama. Imajući to u vidu, šlep služba SP Star Bike izlazi na teren u najkraćem roku.

Tamo gde ste vi, tu je i naš tim – uvek na korak do rešenja problema. Sve što treba da uradite je da nas pozovete!

 

Pozovite nas +381 63 812 08 22

ŠLEP SLUŽBA BORČA – ASISTENCIJA NA PUTU U BILO KOM DELU BORČE I ŠIRE 24/7

Borča je veliko naselje, koje je u poslednjih 10 godina doživelo veliku ekspanziju u pogledu broja stanovnika. Podeljena na pet centara, broji približno 100 hiljada stanovnika. Efikasan šlep na opštini Palilula, kojoj Borča pripada, je od izuzetnog značaja, jer se radi o opštini sa najvećim brojem stanovnika u Beogradu, i koju odlikuje velika gustina saobraćaja na Zrenjaninskom putu, Pančevačkom mostu, kao i prilazu Pupinovom mostu.

Dok u novijim centrima Borče preovladavaju stambene zgrade, stari deo ovog velikog naselja koje se neprestano širi i dalje odlikuju kuće i domaćinstva. Šlep služba Borča podjednako efikasno stiže do svake lokacije.

Osim za usluge šlepanja oštećenih i havarisanih vozila, na raspolaganju smo vam i za transport lakog i teškog tereta, ali i poljoprivrednih mašina, što je posebno korisno imajući u vidu i ekspanziju u pogledu brojaj firmi na ovoj teritoriji.

Stižemo na vašu adresu u najkraćem roku

Zahvaljujući savremenom voznom parku, brzo i bez problema stižemo do bilo koje adrese u Borči.

Dolazimo do najprometnijih ulica u Borči poput:

  • Bratstva i jedinstva
  • Valjevskog odreda
  • Bele Bartoka
  • Ratnih vojnih invalida

Takođe, šlep služba Borča je tu i za sve manje prometne, ali podjednako važne ulice u ovom naselju.

Bitno je napomenuti da smo vam na raspolaganju i ukoliko vam se desi nezgoda i u okolnim mestima poput:

  • Padinska Skela
  • Sebeš
  • Kovilovo
  • Crvenka
  • Mali zbeg

POUZDANE I POVOLJNE USLUGE ŠLEPA U BORČI

Saobraćajnice u ovom prigradskom naselju odlikuje velika gustina vozila, uske ulice, kao i veliki broj gradskih linija (poput autobusa 85, 95, 96) koje često imaju velikih problema da se “probiju” kroz naselje, te često dolazi i do zastoja i gužvi. Baš iz tog razloga, pravoremena reakcija šlep službe Borča je izuzetno bitna, kako bi saobraćaj nastavio nesmetano da funkcioniše.

Zahvaljujući savremenim vozilima, modernoj opremi, i najstrožijim standardima kvaliteta koje ispunjavamo, osim klasičnog šlepanja vozila, pružamo i usluge izvlačenja automobila, kombija, kao i bilo koje druge mašine.

U našoj ponudi je:

Stojimo vam na raspolaganju 24/7, a sve što je potrebno jeste da nas pozovete i mi ćemo vam u najkraćem roku asistirati. Osim šlepanja, vršimo i besplatnu procenu vozila, a naše usluge obuhvataju i otkup polovnih ili havarisanih vozila po najboljim cenama.

Kontaktirajte nas i uverite se u brzu i sigurnu reakciju!

POZOVITE ODMAH