Šlep služba Grocka

slep sluzba grocka sp star bike

Šlep služba Grocka uvek je dostupna za sve vozače kojima je potrebna pomoć na putu.

Na naš profesionalni tim možete da se oslonite u bilo koje doba dana ili noći. Dostupni smo 7 dana u nedelji i 365 dana u godini. Vršimo transport i šlepovanje automobila, kombija, oldtajmera, ali i lakog i teškog tereta. Osim toga, vršimo i otkup vozila koja su polovna ili havarisana.

Šlep služba Grocka u okviru šlep službe Beograd je brza, efikasna i uvek spremna da pomogne vozačima u nevolji. U kom god delu Beograda ili gradu u Srbiji da se nalazite, možete se osloniti na našu šlep službu.

Pozovite nas +381 63 812 08 22

ŠLEP SLUŽBA GROCKA – EFIKASNA INTERVENCIJA NA PUTU U OPŠTINI GROCKA

Grocka je jedna od ukupno 17 beogradskih opština koja obuhvata teritoriju od 15 naseljenih mesta, na površini od 300 kvadratnih kilometara. Kroz ovu opštinu prolaze dva glavna puta, a to su autoput Beograd-Niš, na kom smo locirani i mi, kao i magistralni put koji povezuje Grocku sa Beogradom i opštinama istočne Srbije.

Kroz opštinu Grocka u toku dana prođe veliki broj vozila zbog strateških puteva koji prolaze tom teritorijom. Neretko se događaju kvarovi na vozilima, ali i saobraćajne nesreće, pa je intervencija šlep službe prekopotrebna. Šlep služba Grocka poseduje moderno opremljen vozni park koji može da pomogne i ako je potrebno izvlačenje vozila u slučaju saobraćajne ili neke druge nezgode. Kakav god problem da ste imali tokom putovanja, na nas možete da se oslonite.

STIŽEMO DO VAS U NAJKRAĆEM ROKU

Naš tim je tu za vas u kom god delu ove opštine da se nalazite, bilo da vam šlep služba Grocka zatreba u nekim od najprometnijih ulica u naselju, kao što su:

 • Beogradska
 • Vučka Milićevića
 • Bulevar Oslobođenja

Ili vas nezgoda dočeka na manje prometinim adresama poput:

 • 29. novembra
 • Hajduk Stanka
 • Beli BMW džip na šlep kamionu

Takođe, kao ogromna opština koja obuhvata 15 naseljenih mesta, veoma važan faktor jeste brzina dolaska i do nekih od udaljenijih mesta na tom području, pa tako ne morate da brinete i ukoliko vam se nezgoda desi i u mestima poput:

 • Vrčin
 • Kaluđerica
 • Vinča
 • Leštane
 • Boleč
 • Ritopek i dr.

Nepristupačnost na području Grocke je jedna od odlika koja dosta otežava šlep vozila na ovoj teritoriji, međutim naš tim je spreman i na takve izazove. Vrčin važi za izuzetno brdovito naselje sa relativno jakom gustinom naseljenosti. Ukoliko vas zadesi nezgoda, reagujemo veoma brzo i obavljamo šlep vozila u Vrčinu, kao i u drugim delovima poput šlepa u Kaluđerici, šlepa u Boleču i u ostalim delovima Grocke u najkraćem roku.

POVOLJNE USLUGE SA NAJMODERNIJOM OPREMOM

Šlep služba Grocka je najefikasnija, najbrža i najpovoljnija u Srbiji. Mi znamo kako se vozač oseća kada nije u stanju ili mogućnosti da nastavi sa putovanjem i želimo da pomognemo da što brže rešite tu situaciju.

Za vas vršimo:

Naš primarni cilj je da prevezemo vozača i saputnike na bezbednu lokaciju, a potom da izvršimo šlepanje vozila do servisa ili neku drugu, željenu lokaciju. Pozovite nas, uvek smo dostupni i spemni da pomognemo u što kraćem roku.

POZOVITE ODMAH