Šlep služba Grocka uvek je dostupna za sve vozače kojima je potrebna pomoć na putu.

Na naš profesionalni tim možete da se oslonite u bilo koje doba dana ili noći. Dostupni smo 7 dana u nedelji i 365 dana u godini. Vršimo transport i šlepovanje automobila, kombija, oldtajmera, ali i lakog i teškog tereta. Osim toga, vršimo i otkup vozila koja su polovna ili havarisana. Potpuno besplatno ćemo izvršiti procenu vozila i ponuditi vam najbolju otkupnu cenu. 

Šlep služba Grocka SP Star Bike je brza, efikasna i uvek spremna da pomogne vozačima u nevolji. Bilo da se nalazite u nekoj drugoj opštini u Beogradu, nekom drugom gradu Srbiji, ili vam je potreban šlep iz inostranstva, na nas možete da se oslonite. 

slep sluzba grocka sp star bike

Šlep služba Grocka

SP STAR BIKE


Grocka  je jedna od ukupno 17 beogradskih opština koja obuhvata teritoriju od 15 naseljenih mesta, na površini od 300 kvadratnih kilometara. Kroz ovu opštinu prolaze dva glavna puta, a to su autoput Beograd-Niš i magistralni put koji povezuje Grocku sa Beogradom i opštinama istočne Srbije.

Kroz opštinu Grocka u toku dana prođe veliki broj vozila zbog strateških puteva koji prolaze tom teritorijom. Neretko se događaju kvarovi na vozilima, ali i saobraćajne nesreće, pa je intervencija šlep službe prekopotrebna. Šlep služba Grocka SP Star Bike poseduje moderno opremljen vozni park koji može da pomogne i ako je potrebno izvlačenje vozila u slučaju saobraćajne ili neke druge nezgode. Kakav god problem da ste imali tokom putovanja, na nas možete da se oslonite. 

Najpovoljnija šlep služba u Srbiji

SP STAR BIKE


Šlep služba Grocka SP Star Bike je najefikasnija, najbrža i najpovoljnija šlep služba u Srbiji. Mi znamo kako se vozač oseća kada nije u stanju ili mogućnosti da nastavi sa putovanjem i želimo da pomognemo da što brže rešite tu situaciju.

Naš primarni cilj je da prevezemo vozača i saputnike na bezbednu lokaciju, a potom da izvršimo šlepanje vozila do servisa ili neku drugu, željenu lokaciju. Pozovite  nas, uvek smo dostupni i spemni da pomognemo u što kraćem roku.

POZOVITE ODMAH