Šlep služba Grocka uvek je dostupna za sve vozače kojima je potrebna pomoć na putu.

Na naš profesionalni tim možete da se oslonite u bilo koje doba dana ili noći. Dostupni smo 7 dana u nedelji i 365 dana u godini. Vršimo transport i šlepovanje automobila, kombija, oldtajmera, ali i lakog i teškog tereta. Osim toga, vršimo i otkup vozila koja su polovna ili havarisana.

Šlep služba Grocka SP Star Bike je brza, efikasna i uvek spremna da pomogne vozačima u nevolji. U kom god delu Beograda ili gradu u Srbiji da se nalazite, možete se osloniti na našu šlep službu.

slep sluzba grocka sp star bike

Šlep služba Grocka - efikasna intervencija na putu u opštini Grocka


Grocka je jedna od ukupno 17 beogradskih opština koja obuhvata teritoriju od 15 naseljenih mesta, na površini od 300 kvadratnih kilometara. Kroz ovu opštinu prolaze dva glavna puta, a to su autoput Beograd-Niš, na kom smo locirani i mi, kao i magistralni put koji povezuje Grocku sa Beogradom i opštinama istočne Srbije.

Kroz opštinu Grocka u toku dana prođe veliki broj vozila zbog strateških puteva koji prolaze tom teritorijom. Neretko se događaju kvarovi na vozilima, ali i saobraćajne nesreće, pa je intervencija šlep službe prekopotrebna. Šlep služba Grocka poseduje moderno opremljen vozni park koji može da pomogne i ako je potrebno izvlačenje vozila u slučaju saobraćajne ili neke druge nezgode. Kakav god problem da ste imali tokom putovanja, na nas možete da se oslonite.

Stižemo do Vas u najkraćem roku


Naš tim je tu za vas u kom god delu ove opštine da se nalazite, bilo da vam šlep služba Grocka zatreba u nekim od najprometnijih ulica u naselju, kao što su:

  • Beogradska
  • Vučka Milićevića
  • Bulevar Oslobođenja

Ili vas nezgoda dočeka na manje prometinim adresama poput:

  • 29. novembra
  • Hajduk Stanka
Beli BMW džip na šlep kamionu

Povoljne usluge sa najmodernijom opremom


Šlep služba Grocka je najefikasnija, najbrža i najpovoljnija u Srbiji. Mi znamo kako se vozač oseća kada nije u stanju ili mogućnosti da nastavi sa putovanjem i želimo da pomognemo da što brže rešite tu situaciju.

Za vas vršimo:

Naš primarni cilj je da prevezemo vozača i saputnike na bezbednu lokaciju, a potom da izvršimo šlepanje vozila do servisa ili neku drugu, željenu lokaciju. Pozovite nas, uvek smo dostupni i spemni da pomognemo u što kraćem roku.

POZOVITE ODMAH