Šlep vozila iz inostranstva

Šlep vozila iz inostranstva – SP Star Bike je vaš pouzdan partner gde god da se nalazite u inostranstvu. Bilo da putujete u Nemačku, ili idete na zimovanje u Austriju i Švajcarsku, obilazite znamenitosi u Italiji i Francuskoj, uz naše povoljne usluge 00-24h neprijatnosti na putu će biti svedene na minimum.

šlep služba motora beograd srbija

SP STAR BIKE šlep službu čini profesionalni tim koji je dostupan svakodnevno, 24h – 365 dana u godini, sa brojnim rešenjima za šlep vozila u zemlji i inostranstvu na željenu destinaciju. Uz pouzdan silazeći navoz, nudimo kvalitetnu i povoljnu uslugu šlepanja u mnogim evropskim državma. Na vama je samo da nas pozovete na +381 63 812 08 22 i dobijete pomoć u najkraćem roku po veoma povoljnim cenama.

Naša služba ima obučene vozače koji su spremni da obavljaju svoje dužnosti u različitim saobraćajnim situacijama. Ponosimo se najsavremenijom opremom za šlepanje vozila, sa silazećom platformom, i garantujemo da naše usluge mogu da zadovolje sve potrebe klijenata.

Bilo da se radi o šlepanju havarisanih vozila ili je u pitanju manji kvar, budite bez brige, jer uz povoljan šlep vozila iz inostranstva SP Star BIke dobijate pouzdanog partnera na putu gde god da ste!

Šlep vozila iz inostranstva – zemlje koje pokrivamo

Nezgode na putu i kvar vozila može značajno da pokvari ugođaj i plan putovanja, ali ukoliko odaberete najbolju službu za šlep vozila iz inostranstva, uživajte u putu, jer naša služba radi 00-24h 7 dana u nedelji, 356 dana u godini!

Šlep vozila iz Nemačke

Šlep vozila iz Nemačke

Ukoliko imate problem sa vozilom u bilo kojoj regiji Nemačke, možete da se oslonite na nas. Kontaktirajte nas i naš profesionalni tim će vam pomoći u najkraćem roku.

Šlep vozila iz Austrije

Šlep vozila iz Austrije

Planinski predeli Austrije mogu biti izazov za svaki tip vozila, ali kada znate da imate podršku u vidu prave i odgovorne službe, ne morate da razmišljate o problemima. Pozovite nas i znajte da pomoć stiže.

Šlep vozila iz Mađarske

Šlep vozila iz Mađarske

Prva tačka na putu ka Evropi je svakako Mađarska. Bilo da se vraćate u Srbiju, ili ste se tek upustili u putovanje, mi smo tu da vam pomognemo ukoliko imate problem sa vozilom.

Šlep vozila iz Italije

Šlep vozila iz Italije

Sever ili sam jug Italije – za nas ne pravi bitnu razliku. Ukoliko imate problem sa vozilom tokom putovanja kroz ovu prelepu zemlju, kontaktirajte nas i stižemo u veoma kratkom roku.

Šlep vozila iz Francuske

Šlep vozila iz Francuske

Obilazak predivnih gradova Francuske ili vožnja Azurnom obalom može da bude problematična ukoliko dođe do kvara na vozilu. Ipak, odgovorni tim udaljen je samo jedan poziv od vas.

Šlep vozila iz Švajcarske

Šlep vozila iz Švajcarske

Kvar tokom vožnje ili bilo koja druga nezgoda na putu može da uzrokuje značajan problem, naročito u zemlji u kojoj se govori nekoliko stranih jezika. Srećom, imate broj telefona našeg tima.

Ukoliko se vam se desi bilo kakva neprijatnost na putu u nekoj od navedenih zemalja, ne oklevajte da nas kontaktirate. Naša služba za pomoć na putu u inostranstvu će vam pomoći u najkraćem roku!

POZOVITE ODMAH