Šlep vozila iz inostranstva

Šlep vozila iz inostranstva – Brzo i odgovorno

Šlep vozila iz inostranstva najčešće se koristi tokom leta, odnosno tokom trajanja godišnjih odmora. U to vreme je, ujedno, i najveći protok vozila na auto-putevima, pa vozače neretko očekuju i neprijatnosti tokom putovanja. 

Svako ko se odluči na to da putuje iz jedne zemlje u drugu kolima, ujedno se upušta i u avanturu. Postoje brojne prednosti putovanja automobilom, kombijem ili motorom poput uživanja u predivnim pejzažima, ali ovakvo putovanje ima i mnogo mana. Putovanje vozilom je uvek rizično, jer nikada ne znate da li će se pokvariti usput. Ukoliko do toga dođe, vozač i saputnici će se osećati zarobljeno pored puta, bez plana – šta raditi i čime nastaviti dalje. Neophodno je imati pouzdanog partnera koji će moći da vam pomogne kada vam je najteže. 

Detaljno isplanirajte put i memorišite broj telefona šlep službe za inostranstvo.

Šlep vozila iz inostranstva – Moguće nezgode

Prilikom putovanja autokomobilom, kombijem ili motorom, nezgode su česte i neophodno je voditi računa tokom upravljanja vozilom. Neophodno je voziti pažljivo, skoncentrisano i pridržavati se saobraćajnih pravila. Ipak, na određene nepredviđene situacije (kvar vozila, nezgoda na parkingu) vozač ne može da utiče. 

Najčešće nezgode na putu koje se događaju su:

Nepažnja tokom vožnje – Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda. Sve više vozača je u žurbi, prestrojava se, a da se prethodno nisu uverili u bezbednost preticanja. Takođe, mobilni telefoni odvlače pažnju, kao i promena pesme na plejlisti.

Vožnja u alkoholisanom stanju – Neretko se dešava da automobil havariše osoba koja je pod dejstvom alkohola. Vodite računa o tome kako vozite, jer ukoliko ste vi savesni, ipak ne možete da znate ko vozi ispred, iza vas, ili vam ide u susret.

Prekoračenje ograničenja brzine – Pravila su tu da bi se poštovala. Na određenim deonicama je veoma opasno ne voziti preporučenom brzinom, jer veoma lako može da dođe do gubitka kontrole nad vozilom.

Šlep vozila iz inostranstva

Nepromišljena vožnja – Brojni vozači voze agresivno, ne poštuju ograničenje brzine i nepromišljeno se prestrojavaju ili pretiču. U tim slučajevima može veoma lako da dođe do nezgode.

Noćna vožnja – Veče je za spavanje. Koliko god da ste “noćna ptica”, sigurno će vam se u nekom momentu prispavati. U tim trenucima pada koncentracija, a onda je teško održati pažnju. Takođe, mnogim vozačima smetaju farovi vozila sa kojima se mimoilaze. To, isto tako, može da utiče na pažnju tokom upravljanja vozilom.

Osim saobraćajnih nezgoda, veoma su česti i kvarovi na vozilima. To može da vam se dogodi bilo da vozite nov ili polovan auto. Pre polaska na put, obavezno posetite majstora i prekontrolišite vozilo kako biste umanjili šansu da se dogodi kvar tokom putovanja. Ipak, znajte da je i tada moguće da vas vozilo “izda” tokom vožnje.

Kako reagovati u slučaju neispravnog vozila tokom putovanja?

Ukoliko primetite problem na vozilu, i ukoliko ste u mogućnosti, nemojte naglo da kočite. Setite se da ste na auto-putu gde se brojna vozila kreću velikom brzinom, pa samim tim, ukoliko naglo zakočite, možete da izazovete nesreću. Polako skinite nogu sa gasa i postepeno usporavajte. Zapamtite da je bezbednost na prvom mestu. Pokušajte da dođete do prvog isključenja sa auto-puta i signalizirajte drugim vozačima svoje namere uključivanjem “sva četiri migavca”.

Kada se zaustavite, bilo da je to na odmorištu ili u zaustavnoj traci, propisno obeležite svoje vozilo. Stavite trougao iza vozila kako biste bili vidljivi drugim vozačima, i obucite prsluk.

Šlep vozila iz inostranstva

Nakon propisnog obeležavanja vozila i nakon što se osigurate da ste bezbedni, najbolje je da potražite stručnu pomoć. To se naročito odnosi na slučajeve kada auto nije u voznom stanju. Takođe, ne preporučuje se da stojite pored vozila. Malo se odmaknite i pričekajte pomoć. Ukoliko ste na odmorištu, možete i da ostanete u propisno obeleženom vozilu dok čekate.

Šlep vozila iz inostranstva – Najbolja i najbrža usluga

Za osobe u nevolji, najvažnije je, pored bezbednosti, da pomoć stigne što pre. Šlep služba SP Star Bike pruža svoje usluge ne samo u Beogradu, gradovima Srbije, već i u inostranstvu

Šlep vozila u inostranstvu je rezervisan samo za najbolje, najbrže i najefikasnije šlep kompanije koje znaju kako izgleda kada je nekome pomoć hitno potrebna. Lokacija na kojoj se nalazimo, pored auto-puta, omogućava nam da brzo dođemo do vas gde god da se nalazite.

Ukoliko se nađete u nevolji, pozovite nas i stižemo u najkraćem mogućem roku. Vozni park koji posedujemo omogućava nam da pomognemo vozačima u kojoj god situaciji da se nalaze. Šlep i izvlačenje vozila – naša su specijalnost. Vršimo prevoz vašeg vozila na željenu adresu u veoma kratkom roku i po najpovoljnijim cenama.

Call Now ButtonPozovi +381 63 812 08 22
sr_RSSerbian
sr_RSSerbian