Šlep služba Danska

Šlep služba Danska – SP Star Bike nudi povoljnu i pouzdanu uslugu šlepanja pokvarenih, slupanih i vozila za uvoz iz Danske za Srbiju. Pozovite nas na broj telefona: 063/812-0822 i mi u najkraćem roku krećemo ka vašoj lokaciji!

Šlep crvenog automobila na Karaburmi na plavom šlep kamionu

Šlepanje vozila iz Danske za Srbiju – dobro se pripremite za dugačak put

Danska se nalazi na samom severu Evrope, a čine je poluostrvo Jiland, ostrva Fin, Seland, Bornholm, kao i veliki broj manjih ostrva. Sva ona zajedno čine Danski arhipelag i predstavljaju pravi biser Baltičkog i Severnog mora.

Danska ipak nije još uvek toliko atraktivna turistička destinacija za naše državljane, koji se mahom odlučuju za posetu ovoj severnoj zemlji u potrazi za poslom i boljim uslovima života.

Osim standardne pripreme za putovanje, proverite i stanje sopstvenog automobila ili drugog prevoznog sredstva, ali pri ruci za svaki slučaj uvek imajte broj šlep službe.

SP Star Bike šlep služba nudi uslugu šlepanja vozila iz Danske za Srbiju, pa smo tu za vas čak i na ovoj dalekoj destinaciji.

Šlepanje iz Danske do Srbije i pomoć na putu širom Evrope

Iako putevi kroz Dansku i uopšteno kroz druge zemlje Evropske unije preko kojih se odlazi do ove severne zemlje jesu odlični, nezgode na putu se nažalost dešavaju.

Uzročnici mogu biti neispravnost vozila, ljudska nemarnost ili nešto treće, ali vi uvek budite pripremljeni.

Možete nas pozvati na broj telefona: 063/812-0822 i mi u najkraćem roku šaljemo ekipu na teren i krećemo ka dogovorenoj lokaciji. Dostupni smo 24h dnevno, 7 dana u nedelji, u bilo koje doba dana i noći.

Vršimo šlepanje teretnih, transportnih i putničkih vozila!

Pomoć na putu u inostranstvu pružamo u mnogim zemljama, tako da ukoliko vam se desi kvar na putu ka Danskoj, kroz zemlje kao što su Mađarska, Češka ili Nemačka, takođe nas možete kontaktirati na isti broj telefona:

Šlep služba Danska – najbolje cene šlepanja iz Danske za Srbiju

Pored pouzdane i efikasne usluge, pružamo i najbolje cene usluga za šlepanje vozila iz Danske. Cena se formira po pređenoj kilometraži, dok smo se mi potrudili da ona bude maksimalno niska u skladu sa situacijom i to za sve naše klijente.

Možete nas pozvati u bilo koje doba dana i noći! U najkraćem mogućem roku naša savremena vozila, moderna oprema i profesionalci za šlepanje kreću na dogovorenu lokaciju.

Pozovite nas i obezbedite miran šlep iz Danske i drugih zemalja Evrope ka Srbiji!

POZOVITE ODMAH