Šlep služba Žarkovo pruža sve vrste pomoći na putu, kada dođe do bilo koje vrste nezgode koja zahteva šlep ili izvlačenje vozila. Na raspolaganju smo i za prevoz lakog i teškog tereta, duž čitavog naselja Žarkovo i šire. 

Naša služba radi 24/7, svakog dana u godini, a na vama je samo da nas pozovete. Šlep služba SP Star Bike će u najkraćem roku izaći na teren da vam pružimo svu potrebnu pomoć. Kada se desi nezgoda na putu, brza reakcija je od presudnog značaja, zato smo tu da vam pružimo uslugu u bilo kom trenutku! 

Pozovite nas i oslonite se na naš profesionalni tim, koji će vas izbaviti iz nezgode brzo i efikasno!

Range Rover na vozilu za vuču

Brze i povoljne usluge šlep službe Žarkovo - sa vama na bilo kojoj lokaciji


Žarkovo je naselje na periferiji grada, koje pripada opštini Čukarica, i jedno je od najprometnijih tački za sve one koji dolaze i odlaze iz Beograda. U ovom naselju nalazi se stanica za međugraske autobuse zbog direktnog izlaza na Ibarsku magistralu. Takođe, ovde su mnogobrojne radnje, marketi, ali i ugostiteljski objekti, što stvara veliku koncentraciju ljudi. 

Upravo zato, ukoliko vam se vozilo pokvari u nekim od žarkovačkih ulica, brza i efikasna pomoć će vam biti i više nego potrebna. Upravo zato šlep služba Žarkovo dolazi na potrebnu lokaciju u najkraćem roku, uz modernu opremu potrebnu za šlepanje svih vrsta oštećenih i havarisanih vozila. Osim Žarkova, vršimo šlep vozila i na celom području opštine Čukarica.

Pored toga, naša usluga obuhvata i prevoz lakog i teškog tereta na teritoriji Žarkova i šire.

Pozovite nas za brzu reakciju u bilo kom delu Žarkova i šire

Šlepanje sivog džipa u Žarkovu

Savremeni vozni park koji posedujemo kao i moderna oprema daju nam mogućnost da vas izbavimo iz nezgode na bilo kojoj adresi u Žarkovu. 

Dolazimo do najprometnijih žarkovačkih ulica poput:

  • Trgovačka
  • Vodovodska 
  • Ace Joksimovića 
  • Spasovdanska

Osim toga, pokrivamo i sve one  manje prometne, ali podjednako važne ulice u Žarkovu!

Oslonite se na šlep službu koja pruža veliki broj usluga u Žarkovu


Šlep služba Žarkovo vam stoji na raspolaganju za šlepanje vozila svih vrsta, ali i za usluge izvlačenja kola, kombija, kao i drugih vozila. Savremena oprema koju koristimo omogućava nam da odgovorimo na sve zahteve.

Naša ponuda obuhvata: 

Oslonite se na našu šlep službu kada se ukaže bilo kakva nezgoda na putu. Osim toga što ćemo brzo i efikasno šlepati vaše vozilo, naše usluge obuhvataju i potpuno besplatnu procenu vozila, kao i njegov otkup po najboljim cenama na tržištu. 

Pozovite nas i otkrijte zašto smo sinonim za kvalitet i ekspeditivnost!

POZOVITE ODMAH