Šlep služba Žarkovo

Range Rover na vozilu za vuču

Šlep služba Žarkovo pruža sve vrste pomoći na putu, kada dođe do bilo koje vrste nezgode koja zahteva šlep ili izvlačenje vozila. Na raspolaganju smo i za prevoz lakog i teškog tereta, duž čitavog naselja Žarkovo i šire.

Naša služba radi 24/7, svakog dana u godini, a na vama je samo da nas pozovete. Šlep služba SP Star Bike će u najkraćem roku izaći na teren da vam pružimo svu potrebnu pomoć. Kada se desi nezgoda na putu, brza reakcija je od presudnog značaja, zato smo tu da vam pružimo uslugu u bilo kom trenutku!

Pozovite nas i oslonite se na naš profesionalni tim, koji će vas izbaviti iz nezgode brzo i efikasno!

Pozovite nas +381 63 812 08 22

Brze i povoljne usluge šlep službe Žarkovo – sa vama na bilo kojoj lokaciji

Žarkovo je naselje na periferiji grada, koje pripada opštini Čukarica, i jedno je od najprometnijih tački za sve one koji dolaze i odlaze iz Beograda. U ovom naselju nalazi se stanica za međugraske autobuse zbog direktnog izlaza na Ibarsku magistralu. Takođe, ovde su mnogobrojne radnje, marketi, ali i ugostiteljski objekti, što stvara veliku koncentraciju ljudi.

Upravo zato, ukoliko vam se vozilo pokvari u nekim od žarkovačkih ulica, brza i efikasna pomoć će vam biti i više nego potrebna. Upravo zato šlep služba Žarkovo dolazi na potrebnu lokaciju u najkraćem roku, uz modernu opremu potrebnu za šlepanje svih vrsta oštećenih i havarisanih vozila. Osim Žarkova, vršimo šlep vozila i na celom području opštine Čukarica.

Pored toga, naša usluga obuhvata i prevoz lakog i teškog tereta na teritoriji Žarkova i šire.

Pozovite nas za brzu reakciju u bilo kom delu Žarkova i šire

Savremeni vozni park koji posedujemo kao i moderna oprema daju nam mogućnost da vas izbavimo iz nezgode na bilo kojoj adresi u Žarkovu.

Dolazimo do najprometnijih žarkovačkih ulica poput:

  • Trgovačka
  • Vodovodska
  • Ace Joksimovića
  • Spasovdanska

Osim toga, pokrivamo i sve one  manje prometne, ali podjednako važne ulice u Žarkovu!

Oslonite se na šlep službu koja pruža veliki broj usluga u Žarkovu

Šlep služba Žarkovo vam stoji na raspolaganju za šlepanje vozila svih vrsta, ali i za usluge izvlačenja kola, kombija, kao i drugih vozila. Savremena oprema koju koristimo omogućava nam da odgovorimo na sve zahteve.

Naša ponuda obuhvata:

Oslonite se na našu šlep službu kada se ukaže bilo kakva nezgoda na putu. Osim toga što ćemo brzo i efikasno šlepati vaše vozilo, naše usluge obuhvataju i potpuno besplatnu procenu vozila, kao i njegov otkup po najboljim cenama na tržištu.

Pozovite nas i otkrijte zašto smo sinonim za kvalitet i ekspeditivnost!

POZOVITE ODMAH