Šlep služba Obrenovac

slep sluzba obrenovac sp star bike

Šlep služba Obrenovac SP Star Bike je uz vas uvek i svuda, gde god da se nalazite. Pozicionirani smo u blizini auto-puta i ukoliko vam zatreba asistencija na putu ili transport vozila, možete da budete uvereni da ćemo stići do vas u najkraćem roku. Vršimo šlep vozila iz Obrenovca do svih drugih gradova Srbije, kao i iz bilo kog mesta do Obrenovca.

Dostupni smo u svako doba dana ili noći, 24 časa dnevno 365 dana u godini. Šlep služba Obrenovac – sa nama ste uvek sigurni i bezbedni. Na nas možete uvek da se oslonite! Pružamo pouzdanu pomoć na putu koji vas nikada neće ostaviti na cedilu.

Pozovite nas +381 63 812 08 22

POVOLJAN ŠLEP IZ BILO KOG DELA OBRENOVCA I ŠIRE

Opština Obrenovac je jedna od beogradskih opština koja se prostire na površini od 409 kvadratnih kilometara, a urbani delovi zauzimaju oko 42 kvadratna kilometra.

Najveći deo opštine je ravničarski, dok su pojedini delovi brdoviti ili brežuljkasti. Veliki deo opštine Obrenovac čine poljoprivredna gazdinstva, pa je u ovom delu opštine, pored šlepanja vozila, neretko potreban i transport lakog ili teškog tereta.

Koja god usluga da vam je potrebna, šlep služba Obrenovac je tu za vas 00-24h na poziv +381 63 812 08 22

POSEDUJEMO VELILKI BROJ VOZILA ZA VUČU SA SAVREMENOM OPREMOM

Šlep služba Obrenovac opremljena je najmodernijim voznim parkom koji poseduje opremu za šlepanje svih vrsta vozila, ali i transport lakog i teškog tereta.

Naša moderna vozila omogućavaju nam i manevrisanje prilikom utovara i istovara vozila ili tereta, čak i na teško dostupnim lokacijama. U cilju zadovoljenja svih potreba naših klijenata, i obezbeđivanje najkvalitetnije usluge konstantno ulažemo u novu opremu, alate, kao i edukaciju našeg osoblja.

Naše osoblje čini profesionalni tim, koji stalno radi na dodatnom usavršavanju i praćenju novih zakonskih regulativa i procedura zaštite na radu. Naš tim obučen je da deluje ne samo u standardnim postupcima, već i u vanrednim slučajevima koji zahtevaju dodatnu pažnju i hitnu intervenciju.

Bilo da se nalazite na Novom Beogradu, Paliluli, Starom gradu, opštini Grocka ili bilo kojoj drugoj beogradskoj opštini, vozni park i profesionalni tim je tu za vas 00-24h.

ŠLEP SLUŽBA OBRENOVAC NUDI BRZU I EFIKASNU ASISTENCIJU NA PUTU

Usluga i služba transport vozila je odgovoran i zahtevan zadatak, kome treba pristupiti oprezno i profesionalno, i zbog toga je od izuzetne važnosti da pomoć na putu bude adekvatna, brza, hitra i efikasna. Šlep služba Obrenovac je upravo takva. Sa nama ćete uvek biti zbrinuti.

Ukoliko imate problem sa vozilom u kvaru i potreban vam je šlep auta do servisa ili ste imali saobraćajnu nezgodu, na nas možete da računate, a mi vam garantujemo bezbednu i sigurnu uslugu 365 dana u godini, 00-24.

POZOVITE ODMAH