Šlep služba Obrenovac je uz vas UVEK I SVUDA gde god da se nalazite. Šlep služba Obrenovac SP Star Bike nalazi se u blizini auto-puta i ukoliko vam zatreba pomoć na putu, šlep vozila ili transport vozila, možete da budete uvereni da ćemo stići do vas u krakom roku.

Vršimo šlep vozila iz Beograda, svih drugih gradova Srbije  i iz inostranstva.

Dostupni smo u svako doba dana ili noći, kao i 365 dana u godini. Šlep služba Obrenovac - sa nama ste uvek sigurni i bezbedni. Na nas možete uvek da se pouzdate! Mi smo vaš pouzdani partner na putu koji vas nikada neće ostav iti na cedilu.

slep sluzba obrenovac sp star bike

Šlep služba Obrenovac

SP STAR BIKE


Opština Obrenovac je jedna od 17 beogradskih opština koja se prostire na površini od 409 kvadratnih kilometara, a urbani delovi zauzimaju oko 42 kvadratna kilometra.

Najveći deo opštine je ravničarski, dok su pojedini delovi brdoviti ili brežuljkasti. Veliki deo opštine Obrenovac čine poljoprivredna gazdinstva, pa je u ovom delu opštine, pored šlepanja vozila, neretko potreban i transport lakog ili tepkog tereta. Koja god uluga da vam je potrebna, šlep služba Lazarevac SP Star Bike je tu za vas.

Vozni park šlep službe

SP STAR BIKE


Šlep služba Lazarevac SP Star Bike opremljena je najmodernijim voznim parkom koji poseduje opremu za šlepanje svih vrsta vozila, ali i transport lakog i teškog tereta. Naša moderna vozila omogućavaju nam i manevrisanje prilikom utovara i istovara vozila ili tereta, čak i na teško dostupnim lokacijama. 

Bilo da se nalazite na Novom Beogradu, Paliluli, Starom gradu, opštini Grocka ili bilo kojoj drugoj beogradskoj opštini, vozni park i profesionalni tim šlep službe SP Star Bike je tu za vas.

Ukoliko imate problem sa vozilom u kvaru i potreban vam je šlep auta do servisa ili ste imali saobraćajnu nezgodu, na nas možete da računate. Od izuzetne je važnosti da pomoć na putu bude adekvatna, brza, hitra i efikasna. Šlep služba Obrenovac je upravo takva. Sa nama ćete uvek biti zbrinuti.

POZOVITE ODMAH