Šlep služba Turska

Šlep služba Turska – SP Star Bike služba za šlepanje vozila nudi svoje usluge transporta automobila i drugih vozila u kvaru do dogovorene lokacije na teritoriji Srbije. Pozovite nas na broj: 063/812-0822 i očekujte pomoć na putu u najkraćem roku!

Šlep crvenog automobila na Karaburmi na plavom šlep kamionu

Šlepanje vozila iz Turske za Srbiju – zajedno sa vama i na dalekim destinacijama

Ova država je poznata kao česta tranzitna zona ka Bliskom istoku, kao i krajnja ili početna tačka za prevoz robe. Primetan je i sve veći broj naših državljana na putevima Turske, pa smo rešili da se i njima nađemo kao efikasna pomoć na putu.

Šlepanje automobila iz Turske ka Srbiji, SP Star Bike šlep služba obavlja efikasno, povoljno i pouzdano!

Činjenica je kako se mnogi turisti iz Srbije odlučuju za aranžmane avionom za putovanje u Tursku. Pa ipak, uz malo više napora se znatno povoljnije može doći i sopstvenim prevozom.

Naročito se za ovu opciju odlučuju oni koji iz južnih delova naše zemlje odlaze na sam sever Turske. Zato sačuvajte broj 063/812-0822 i pozovite nas u slučaju bilo kakvog kvara ili nezgode na turskim putevima za brz šlep iz Turske do bilo kog mesta u Srbiji!

Auto šlep iz Turske i obližnjih zemalja

Odlazak do Turske zahteva i kvalitetnu kontrolu vozila pred put, s obzirom da se radi o dalekoj destinaciji, naročito ukoliko govorimo o istoku same zemlje. Međutim, kvarovi ili nezgode se prosto dešavaju i nekada ni sami ne možete uticati na to.

Ono šta možete uraditi jeste da uvek na umu imate ko bi vam u tom slučaju mogao pomoći.

Pomoć na putu u inostranstvu je jedna od usluga koje ponosno nudimo svim našim vozačima, koji bezbedno žele da stignu nazad u Srbiju.

Šlepanje će vam osim iz Turske možda biti potrebno i iz nekih zemalja koje su usputne tačke do krajnje destinacije, pa tako to mogu biti Bugarska, Makedonija i Grčka.

Sada znate i koga da pozovete u bilo koje doba dana i noći kada vam je potreban šlep iz ovih zemalja:

U najkraćem roku ćemo biti na dogovorenoj lokaciji, naravno u skladu sa tim gde se nalazite na teritoriji ovih zemalja.

Šlep služba Turska – najbolje cene šlepanja za Srbiju

Ukoliko vam je potrebno auto šlepanje iz Turske ka Srbiji, mi nudimo najbolje cene šlep službe uz kvalitet na najvišem mogućem nivou. Sa vama smo 24h/7 dana u nedelji, gde god da se nalazite na teritoriji Turske ili drugih zemalja gde vršimo svoje usluge potpuno efikasno i pouzdano.

Okvirnu cenu za šlep vozila ćemo dogovoriti po utvrđivanju vaše lokacije, s obzirom da tek na osnovu razdaljine možemo utvrditi koliko će naša usluga iznositi. Fer i korektno utvrđivanje cena!

Naš tim čine iskusni profesionalci, posedujemo savremena vozila za transport i trudimo se da budemo maksimalno efikasni.

U najkraćem roku nakon poziva šaljemo ekipu na lokaciju i prema dogovoru obavljamo transport nepokretnog vozila za Srbiju!

Pozovite nas na broj telefona: 063/812-0822 i uverite se zbog čega smo najbolji u Srbiji! 

POZOVITE ODMAH