Otkup havarisanih vozila

otkup havarisanih vozila Šlep Služba SP Star Bike 1

Otkup havarisanih vozila, ponekad, predstavlja neminovnost.

Ono što nijedan vozač ne želi da ga snađe na putu jesu nepridviđene situacije. I kada besprekorno održavate i redovno servisirate svoje vozilo nesretni spletovi okolnosti ne mogu se izbeći. Dovoljan je jedan trenutak i da naletite na ivičnjak, saobraćajni znak ili stub koji će izazvati pucanje osovine na automobilu. Ili ste, možda, sleteli u jarak kako biste izbegli sudar sa drugim vozilom.

Ovi i slični događaji ne samo da mogu da izazovu telesne povrede, već i da oštete vozilo tako da je potrebna pomoć na putu. Međutim, kada obavite šlep automobila, postavlja se novo pitanje: “Da li je moguća popravka”.

Nije redak slučaj da nezgode u vožnji toliko unište karoseriju auta da ona postoje ništa drugo do neupotrebljiva masa gvožđa. Srećom, i ovako oštećeni automobili imaju svoju vrednost, kroz otkup slupanih automobila.

Koje prednosti ima otkup havarisanih vozila otkriva vam šlep služba u Beogradu, SP Star Bike.

Kada je otkup havarisanih vozila najbolja opcija?

Pod havarisanim automobilom smatra se svako vozilo za koje ne postoji ekonomska opravdanost da se vrati u vozno stanje. Te samo zauzima mesto u dvorištu ili garaži, što dovodi do daljeg propadanja.

otkup havarisanih vozila Šlep Služba SP Star Bike 2

Bez obzira što se ne vozi auto je na udaru prirodnih nepogoda. Pod dejstvom vode električni sistemi, mehanika i zupčanici se više oštećuju. Dok je rđa glavni neprijatelj metala. Pa što je duže vozilo van upotrebe, gubi svoju vrednost. Samim tim, smanjuje se iznos koji ćete dobiti kada se odlučite za otkup havarisanih automobila. Što znači da vam, indirektno, ovakav automobil donosi gubitke iako toga niste ni svesni.

Procenjuje se da više desetina milijardi dolara godišnje vlasnici izgube odlažući prodaju havarisanih vozila. Zbog toga stručnjaci savetuju da čim se utvrdi da vaš auto nije za popravku, potražite najbolju opciju – otkup havarisanih automobila.

Šta sve treba učiniti pre otkupa havarisanog vozila?

Da biste bili sigurni da ste za svoje uništeno vozilo dobili najveći iznos, pre prodaje obavite procenu. Ona obuhvata sagledavanje više faktora koji utiču na formiranje cene.

Pre svega, otkup havarisanih vozila zavisi od stepena oštećenja. Ukoliko je automobil pre nesreće bio u dobrom stanju, njegovi delovi su očuvaniji. Pa će imati i veću vrednost. Takođe, na iznos utiču i godište, kilometraža, kao i brend. Odnosno, što je automobil popularniji među vozačima, rezervni delovi su traženiji i moguće je dobiti bolju ponudu otkup havarisanih, tj oštećenih automobila.

otkup havarisanih vozila Šlep Služba SP Star Bike 3

Svakako, ne treba zanemariti i težinu vozila. Ona je važan element kod reciklaže. Te morate imati u vidu da za istu marku automobila ne znači da ćete dobiti i istu količinu novca kada je reč o otkupu neispravnih automobila ili otkupu havarisanih automobila.

Otkup havarisanih vozila po najpovoljnijim cenama

Šlep služba u Srbiji, SP Star Bike je specijalizovana i za otkup automobila, kao i otkup neispravnih vozila svih vrsta. Ne samo da ćete dobiti brzu i stručnu procenu, već i najbolju ponudu za svoje vozilo. Na taj način uštedećete vreme na postavljanje oglasa za prodaju.

Kada je u pitanju otkup havarisanih vozila Beograd je lokacija na kojoj primarno pružamo našu uslugu i bez obzira gde se nalazite profesionalni tim SP Star Bike doći će do vas i izvršiti otkup havarsanih vozila na licu mesta. Pa ćete odmah po predaji dobiti novac koji možete da uložite u kupovinu novog automobila.

Postignite maksimum iz svog oštećenog vozila, pozovite šlep službu SP Star Bike.

POZOVITE ODMAH