Razlike između šlep službe i Auto moto saveza Srbije

Razlike između šlep službe i Auto moto saveza Srbije sp star bike

Razlike između šlep službe i Auto moto saveza Srbije su brojne.

Iako su, danas, automobili veoma pouzdano prevozno sredstvo, nisu napravljeni da traju zauvek. Čak i kada dobro održavate svoje vozilo i redovno ga servisirate, kvarovi i nepredvidive situacije ponekad je nemoguće izbeći. Oni se, obično, dešavaju u najgorem mogućem trenutku – dok žurite na važan poslovni sastanak ili se nalazite u nepoznatim krajevima strane države.

Zapravo, samo mali broj vozača nije se susreo s osećajem očaja i nervoze dok stoje pored pokvarenog automobila daleko od svog grada. Jedino rešenje, tada, jeste da što pre pronađete pomoć za šlepanje vozila do servisa ili mesta gde živite.

Donošenje odluke o izboru tima za vuču može da stvori dodatni stres. Naročito ako ranije niste imali iskustva sa radom šlep službe i ne znate koja je najbolja. Obično se u tim situacijama vozači odlučuju za Auto moto savez Srbije, misleći da je to najefikasnija pomoć na putu. Što ne mora biti tačno.

Koje su najvažnije razlike između šlep službe i Auto moto saveza Srbije otkriva vam SP Star Bike.

Razlike između šlep službe i Auto moto saveza Srbije u pogledu dostupnosti

Auto moto savez Srbije nudi članstvo svim građanima Srbije, kao i stranim državljanima sa privremenim boravkom u našoj zemlji. Na osnovu izabranog paketa određuje se iznos članarine koji morate da platite. Na taj način stičete pravo na određene pogodnosti u uslugama. Istekom godišnje članarine, ove pogodnosti prestaju da važe. Pa morate da vodite računa o datumu. Što je ograničavajući faktor prema mišljenju mnogih vozača. Posebno ako se datum isteka dogodi dok ste na putu u inostranstvu.

Razlike između šlep službe i Auto moto saveza Srbije sp star bike 2

U protivnom, ako niste član Auto moto saveza Srbije usluge pomoći na putu i šlep vozila naplaćuju se prema propisanom cenovniku.

Za razliku od AMSS, šlep služba SP Star Bike ima isti pristup za svakog klijenta. To znači da se cena formirana na osnovu kilometraže, putarine i dodatne opreme koja se koristi pri transportu. Pa ne morate brinuti da ćete platiti više nego što je realna vrednost vuče.

Pomoć na putu u inostranstvu

S obzirom da se polako otvaraju granice za putovanja, sve je veći broj onih koji se odlučuje da godišnji odmor provede na moru. Zbog toga Auto moto savez Srbije nudi posebne pakete “pomoći na putu”. Međutim, oni počinju da važe tek 6 dana od trenutka potpisivanja ugovora. Ovaj podatak mnogi vozači ne znaju. Tako da usluge AMSS ne mogu da iskoriste od prvog dana puta.

Takođe, paket može da koristi samo vlasnik vozila. Pa ako rešite da za putovanje u inostranstvo pozajmite auto od prijatelja, može vas sačekati neprijatno izenađenje i veoma visoke cene za šlepanje pokvarenog auta.

Šlep služba SP Star Bike nema ikakvih ograničenja za poslovanje u inostranstvu. Stručni tim odmah po pozivu polazi na put. Kako poznaje sve administrativne procedure i puteve van naše zemlje, možete biti sigurni da će do vas stići u najkraćem mogućem roku.

Razlike između šlep službe i Auto moto saveza Srbije u pogledu opreme

Ono što mnogi vozači ističu kada su u pitanju razlike između šlep službe i Auto moto saveza Srbije jeste broj raspoloživih vozila za rad.

Razlike između šlep službe i Auto moto saveza Srbije sp star bike 1

Naime, Auto moto saveza Srbije ne poseduje dovoljno brojnu opremu kako bi pokrila sve krajeve. Problem je naročito izražen na krajnjem jugu. U Nišu raspolaže samo sa 2 vozila za šlep lakih tereta, a u Pirotu nema ni jedno. Dok za šlepanje teretnih vozila oprema dolazi iz susednih gradova. Pa su vlasnici pokvarenih automobila prinuđeni da plaćaju visoke cene usluga.

Šlep služba SP Star Bike poseduje najsavremenija vozila i opremu za vuču. Pored godišnjih servisa, vrši se i redovna interna kontrola. Te vrlo lako može da odgovori svakom izazovu na putu – svih 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

POZOVITE ODMAH